St James’s Offices

Additional prime office space is created in St. James’s through a contemporary rooftop extension overlooking the White Cube Gallery along with a two storey rear closet wing extension, which rationalises and opens up the floor plates, increasing functionality. Increased window sizes enhanced levels of natural light, amenity, outlook.

A new ground floor entrance and reception is created through the conversion of an existing garage and the facade is remodelled to enhance both external appearance and internal outlook, as well as amenity with increased light levels. The works include an extensive internal and external refurbishment.

Private outdoor space is provided in the heart of London with the creation of a generous roof terrace, enhancing the amenity and well-being of the building’s users.